top of page

HR RENDEMENT MARKTONDERZOEK

Aandachtspunten bij kiezen voor een mediator

HR Rendement heeft in 2019 een onderzoek onder landelijk werkende zakelijke mediationkantoren uitgevoerd en een vergelijking van de kosten gemaakt. Schonewille & Schonewille is een van de tien kantoren die geselecteerd is voor de pubicatie. Het onderzoek richt zich op aandachtpunten bij het kiezen van een onafhankelijke mediator en een geeft een overzicht van de verschillen tussen de diverse aanbieders.

Download hier de publicatie

Speaking with the Judge
Zakelijke voorwaarden: Uren
Online winkelen

TARIEVEN

Een kennismakingsgesprek van 30 minuten met elke partij is gratis.

  • Onze uurtarieven voor beide partijen gezamenlijk € 250 - € 295 (excl. btw per uur), afhankelijk van de mediator en het soort mediation. 

  • Voor arbeidsmediations waarbij één partij (kleinbedrijf) alle kosten betaalt zijn aangepaste uurtarieven mogelijk, afhankelijk van de mediator en locatie € 190 - € 225 excl. btw per uur. 

  • Voor reistijd wordt een half uurtarief in rekening gebracht.


Een abonnement, totaalprijs of fixed fee is op aanvraag mogelijk op basis van maatwerk.


Bij partijbegeleiding en deal making kunnen tevens honoraria afhankelijk van het resultaat afgesproken worden, ook wel no cure no pay genoemd.

Voor zelfstandigen met kleinere marges of bedrijven in (financieel) zwaar weer is via Social Mediation een versnelde procedure tegen een vaste lage prijs mogelijk

Zakelijke voorwaarden: Over
Contract Review

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 
Zakelijke mediation, arbeidsmediation & negotiation services van Legal Rebel, onderdeel van Toolkit Company.

De zakelijke voorwaarden en privacy-regeling voor de serviceverlening van onze zakelijke mediators, deal mediators, deal makers en onderhandelingsadviseurs die gelden voor commerciële opdrachtgevers en onze zakelijke cliënten, kunt u hier raadplegen.


Zakelijke voorwaarden: Over ons

JURIDISCHE EN ZAKELIJKE DOCUMENTEN

Beschikbaar als download

GEDRAGSREGELS VOOR MEDIATORS

Stand 2020

Gedragsregels voor mediators | Code of professional conduct for mediators

De gedragsregels die voor de betreffende Legal Rebel business mediator van toepassing zijn kunt u hier raadplegen.

AVG

Stand 2020

Privacyverklaring AVG
Wij volgen voor onze mediation dienstverlening de privacy regels zoals opgesteld door de Mediatorsfederatie Nederland, MfN

CLAUSULES

Stand 2020

De gevolgen van een mediationclausule zijn thans dat deze in beginsel bindend is voor partijen. Echter ingeval van een querulante partij is het afhankelijk van de redactie en van de opvatting van de rechter. De in omloop zijnde beknopte versies van mediationclausules worden door de Nederlandse rechter niet altijd gehonoreerd. Zie bijvoorbeeld Rb. Utrecht 21 maart 2012, Hof Amsterdam 17 april 2012. 

Bijgaande clausule is zo geredigeerd dat deze in principe bindend en zonodig afdwingbaar zou moeten zijn. In de bijlage vindt u tevens een beknopte versie.

Indien u vragen heeft over het opnemen van een mediationclausule in uw overeenkomst of een bijzondere clausule voor een contract nodig heeft kunt u contact met ons opnemen: mediation@legalrebel.nl.

De standaard mediationclausule van de Mediatorsfederatie Nederland voor bedrijven kunt u hier downloaden.

Zakelijke voorwaarden: Juridische bronnen

Disclaimer, uitsluiting aansprakelijkheid en IE rechten

De informatie op deze website is met zorg samengesteld en wij trachten deze steeds zo volledig en nauwkeurig mogelijk bij te houden. Aan deze website kunnen echter geen rechten ontleend worden.

Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.


Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website komen toe aan Toolkit Company | Legal Rebel en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Zakelijke voorwaarden: Citaat
bottom of page